Tags

TeleportMe

Over mij

Het begon eigenlijk allemaal als kind. Ik had enorm veel maag-en darmproblemen, allergieën en kreeg hierdoor lastige kwaaltjes. Op latere leeftijd kreeg ik zelf meer lichamelijke klachten. Pas na vele doktersbezoeken en dus ook de bijhorende onderzoeken bleek ik heel wat allergieën en intoleranties te hebben. Door de jaren heen had dit mijn lichaam en ook maag en darmen aangetast waardoor ik steeds terugkerende klachten had. Mijn lichaam deed letterlijk pijn en ik die steeds enorm sportief was geweest, kon amper nog een pot confituur openen. Spijtig genoeg was er geen enkele dokter die me kon helpen. Ze schreven me steeds hetzelfde voor, ontstekingsremmers, pijnstillers, maag -en darmpilletjes om te stillen, te stimuleren, …. Maar niets kon me helpen.

Omdat ik altijd enorm geïnteresseerd ben geweest welk effect voetrelfexologie heeft op ons menselijke lichaam ben ik na mijn opleiding in 2014 als gespecialiseerde voetverzorger ook gestart met een opleiding als voetreflexologe. In deze opleiding merkte ik ook dat mijn maag -en darmproblemen verbeterde en ik wou hier echt iets mee doen. Als dit zo’n effect op mij had, kon ik hier misschien ook wel anderen mee helpen? In 2015 ben ik als medische pedicure in bijberoep begonnen en nadien ben ik er de voetreflex ook bij gaan doen. Zo geboeid door welke effect de alternatieve geneeskunde had te bieden, volgde ik ook diverse opleidingen over hoe voeding je hormonen huishouding helemaal kan helpen in balans te houden. Ik zag dat ik met thee en gezonde dranken nog meer kon doen voor mijn gezondheid en zocht leveranciers die mij biologische producten zouden kunnen leveren van topkwaliteit. Nadien startte ik een opleiding orthomoleculaire voedingscoach en pasten alle puzzelstukjes in elkaar. Geleidelijk aan door mijn opleidingen heen begon ik alles op mijzelf toe te passen en werd ik steeds beter en beter. Ik kon terug meer sporten, mijn pijnen verminderen en ik begon me weer veel beter in mijn vel te voelen. Ik kocht mijn voedingssupplementen aan bij een gespecialiseerde winkel, ik voelde dat ze wel werkte maar het was toch nog niet wat het moest zijn. Omdat ik ondertussen ook had geleerd dat we uit onze voeding heel wat kunnen halen maar dit toch niet altijd voldoende is bleef ik zoeken naar een merk. Toevallig kwam ik de producten van Rainpharma opnieuw tegen. Ik had ze ooit eens aangekocht bij een magazine en was toen direct fan. Hadden die lekker natuurlijk geur, voelde heerlijk aan en zorgden voor een mooie frisse huid. Toevallig hadden ze ook voedingssupplementen en volgens orthomoleculaire samenstelling. Dit was het begin van een mooie samenwerking met een merk waar ik voor 100% achter sta. Ik werd helemaal verliefd op de producten, de geuren, de verpakking, hun visie. Mijn huis ademt nu Rainpharma en gezonde producten en ik wil dit zo graag met jullie delen en jullie helpen zoals ik mijzelf ook heb kunnen helpen. Momenteel ben ik aan het laatste deel van mijn opleiding orthomoleculaire voedingscoach bezig en zal ik binnenkort ook starten. Ik ben nog met een Bikram opleiding en HIIT yoga opleiding bezig en dan is het Gezondheidshuisje compleet.

Stacks Image 40

Hallo, ik ben Anouschka (1978) en wil me even voorstellen ...Ik ben trotse mama van 2 kinderen, Nikita (2000) en Lenn (2007). Ik hou enorm van sporten, gezonde voeding en gezonde pure producten. Door mijn allergieën en intoleranties was het niet gemakkelijk om iets te vinden dat goed te verdragen is en en komt er nog eens bij dat ik zo weinig mogelijk dierlijke producten eet. Niet evident dus om gezond te eten, de juiste supplementen te nemen en te vinden waar mijn lichaam behoefte aan heeft.

Alles wat ik verkoop heb ik eerst getest of geproefd. Je mag er dus zeker van zijn dat het goed is!Als ik zoek naar gezonde dingen, zoek ik altijd naar unieke, biologische, vegan, eerlijke ….producten.Je kan bij ons 24/24 en 7/7 terecht voor vragen via mail en chat en je kan bij ons terecht in de winkel. Op afspraak kan je altijd bij ons terecht voor een private selling. Regelmatig geef ik proefavonden zodat je eerst kan proberen voordat je iets koopt, hou dus zeker onze pagina in het oog. We hebben ook een webshop die je kan vinden via